مواد لازم
برنج نیم دانه ایرانی یک پیمانه
شکر یک چهارم پیمانه
کره 100گرم
نمک و هل ساییده شده به میزان لازم
گلاب یک چهارم پیمانه
خلال بادام نصف پیمانه
زعفران به میزان لازم
روش تهیه

برنج نیم دانه ایرانی را حدود 3 یا 4 ساعت قبل از شروع پخت شله زرد خیس کرده و آب آن را چندین بار پر و خالی می کنیم تا زلال شود، پس از 3 یا 4 ساعت خیس بودن، برنج را داخل قابلمه ریخته و 7 برابر به آن آب اضافه می کنیم و شعله را زیاد می کنیم تا به جوش آید، برنچ بپزد و تقریبا نیمه له شود، به میزان لازم زعفران اضافه کرده و با شعله کم حدود نیم ساعت آن را هم میزنیم و بعد از پخت برنج، به میزان لازم نمک، شکر، کره، هل ساییده شده و یک چهارم پیمانه گلاب به آن اضافه می کنیم. شعله را زیاد کرده تا بجوش آید و پس از به جوش آمدن مجدد شعله را کم کرده و دائما هم میزنیم تا ته نگیرد سپس دمکنی را می گذاریم تا نیم ساعت شله زرد ما بپزد و درآخر بعد از نیم ساعت خلال بادام را به آن اضافه میکنیم. می توانیم برای تزئین آن از غنچه گل محمدی، دارچین، خلال پسته و خلال بادام استفاده کنیم.