آجیل سفارشی جعبه کادویی طلایی متوسط
آجیل سفارشی جعبه کادویی طلایی مینی
آجیل یلدا جعبه کادویی طلایی بزرگ
آجیل یلدا جعبه کادویی طلایی متوسط
آجیل یلدا جعبه کادویی طلایی کوچک
آجیل یلدا جعبه کادویی طلایی مینی
آجیل هفت مغز جعبه کادویی طلایی بزرگ
آجیل هفت مغز جعبه کادویی طلایی متوسط
فرم ورود
ایجاد حساب کاربری
تایید شماره موبایل
تایید شماره موبایل
بازیابی رمز عبور
در صورت دریافت نکردن رمز عبور بعد از زمان مشخص شده مجدد درخواست دهید.
خرید به موقع را فراموش نکنید!
تهران 2 روز کاری
مشهد در همان روز
شهرستان ها 3 الی 5 روز کاری
مواد لازم |
---|
برنج نیم دانه ایرانی یک پیمانه شکر یک چهارم پیمانه کره 100گرم نمک و هل ساییده شده به میزان لازم گلاب یک چهارم پیمانه خلال بادام نصف پیمانه زعفران به میزان لازم |
روش تهیه |
---|
برنج نیم دانه ایرانی را حدود 3 یا 4 ساعت قبل از شروع پخت شله زرد خیس کرده و آب آن را چندین بار پر و خالی می کنیم تا زلال شود، پس از 3 یا 4 ساعت خیس بودن، برنج را داخل قابلمه ریخته و 7 برابر به آن آب اضافه می کنیم و شعله را زیاد می کنیم تا به جوش آید، برنچ بپزد و تقریبا نیمه له شود، به میزان لازم زعفران اضافه کرده و با شعله کم حدود نیم ساعت آن را هم میزنیم و بعد از پخت برنج، به میزان لازم نمک، شکر، کره، هل ساییده شده و یک چهارم پیمانه گلاب به آن اضافه می کنیم. شعله را زیاد کرده تا بجوش آید و پس از به جوش آمدن مجدد شعله را کم کرده و دائما هم میزنیم تا ته نگیرد سپس دمکنی را می گذاریم تا نیم ساعت شله زرد ما بپزد و درآخر بعد از نیم ساعت خلال بادام را به آن اضافه میکنیم. می توانیم برای تزئین آن از غنچه گل محمدی، دارچین، خلال پسته و خلال بادام استفاده کنیم. |