آجیل سفارشی جعبه کادویی طلایی متوسط
آجیل سفارشی جعبه کادویی طلایی مینی
آجیل یلدا جعبه کادویی طلایی بزرگ
آجیل یلدا جعبه کادویی طلایی متوسط
آجیل یلدا جعبه کادویی طلایی کوچک
آجیل یلدا جعبه کادویی طلایی مینی
آجیل هفت مغز جعبه کادویی طلایی بزرگ
آجیل هفت مغز جعبه کادویی طلایی متوسط
فرم ورود
ایجاد حساب کاربری
تایید شماره موبایل
تایید شماره موبایل
بازیابی رمز عبور
در صورت دریافت نکردن رمز عبور بعد از زمان مشخص شده مجدد درخواست دهید.
خرید به موقع را فراموش نکنید!
تهران 2 روز کاری
مشهد در همان روز
شهرستان ها 3 الی 5 روز کاری
مواد لازم |
---|
نشاسته :200 گرم ماست :200 گرم جوش شیرین :1/2 قاشق چای خوری نمک :1/3 قاشق چایخوری تخم مرغ :3 عدد آبلیمو :3 قاشق سوپ خوری شکر :نیم کیلو زعفران :به میزان لازم آرد:50 گرم کره : یک قالب |
روش تهیه |
---|
در ابتدا نصف لیوان آب را به همراه خمیر مایه وشکر با هم مخلوط می کنیم. سپس درب کاسه را می گذاریم تا 10 دقیقه بماند .در ادامه نصف لیوان نشاسته را به همراه ماست مخلوط میکنیم.مخلوط خمیر مایه و شکر را به همراه آرد به آن اضفه می کنیم .پس از اینکه کاملا مخلوط شدند کره را به همراه گلاب و زعفران دم کرده به ظرف اضافه میکنیم .حال مایه زولبیا درست شده و نیاز دارد به اینکه 8 ساعت در خارج یخچال بماند. برای درست کردن بامیه ابتدا پنجاه گرم کره را در آب گرم میگذاریم . پس از آب شدن کره دو قاشق غذا خوری شکر و یک لیوان آرد را به محلول اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خمیری یک دست به وجود بیاید.پس از خنک شدن خمیر دو عدد تخم مرغ به آن اضافه میکنیم و آن را درون قیف میریزیم. بعد از درست شدن ماده زولبیا و بامیه یک لیوان آب را به همراه دو لیوان شکر روی شعله ملایم گاز قرار می دهیم و میگذاریم تا خودش حل شود. بعد از حل شدن شکر ها با آبلیمو دیواره های ماهیتابه را برس می کنیم .دو قاشق زعفران دم کرده و دو قاشق گلاب را به محلول آب و شکر اضافه میکنیم پس کمی جوشیدن یک قاشق آبلیمو به آن اضافه می کنیم . در ادامه مایع زولبیا را که درون ظرف سس ریختیم |