مواد لازم

آرد سفید :به میزان لازم حدود ۲۵۰ گرم
کره: ۵۰ گرم ، شکر: ۷۰ گرم،تخم مرغ :۱ عدد
وانیل: یک هشتم ق چ ، ماست: ۶۰ گرم
بیکینگ پودر: ۱/۲ق چ
جوش شیرین: ۱/۸ ق چ
زرده تخم مرغ: ۱عدد
وانیل: کمی ، شیر: ۱ق غ ، زعفران
پودر پسته :۲۵ گرم
پودر بادام:۲۵ گرم ، پودر گردو:۲۵ گرم
پودر هل: ۱/۸ قاشق چای خوری
پودر دارچین: ۱ قاشق مرباخوری پودر قند: ۳۰ گرم
گلاب: کمی برای مرطوب کردن خمیر
روش تهیه

ابتدا روغن و شکر رو با همزن ۲،۳ دقیقه میزنیم. تخم مرغ هارا یکی یکی اضافه میکنیم هر کدام را که اضافه کردیم ۱ دقیقه میزنیم.در آخر وانیل را اضافه میکنیم. بیکینگ پودر و جوش شیرین را به ماست اضافه میکنیم تا کف کند سپس به مواد اضافه میکنیم. میزنیم تا یکدست بشود. آرد را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر به دست نچسبد. ورز دادن احتیاج ندارد.در کیسه فریزر برای حدود ۱ ساعت در دمای محیط استراحت میدهیم سپس خمیر را نسبتا نازک باز کرده به شکل مستطیل. سطح آن را با گلاب مرطوب میکنیم و از مواد میانی روی آن میپاشیم تا سطح خمیر را پر کند. خمیر را رول کرده و ۲ سانت ۲ سانت برش میدهیم.