مواد لازم
یک چهارم قاشق چای خوری وانیل
200 گرم خامه صبحانه
دو لیوان شیر پر چرب
یک قشاق غذا خوری پودر ژلاتین
نصف لیوان شکر
شکلات کاکائویی به مقدار لازم
روش تهیه

در قابلمه موردنظر ابتدا خامه و بعد شیر را اضافه کرده و مواد را هم میزنیم تا یکدست شود سپس شکر اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت کم قرار داده و هم میزنیم تا شکر حل شود، دقت داشته باشید که در این حین شعله را کم نگه می داریم تا مواد ما نجوشد، پس از حل شدن شکر شکلات ها را اضافه می کنیم و مجدد هم میزنیم تا مواد با یکدیگر ترکیب شوند، در آخر وانیل و ژلاتین را اضافه کرده و مواد را بلافاصله داخل قالب های موردنظر انتقال می دهیم و به مدت 24 ساعت آن را درون یخچال قرار می دهیم تا دسر ما آماده شود. برای تزئین آن می توانیم از پودر پسته و خلال پسته استفاده کنیم.