مواد لازم
شیر ۴ لیوان
شیر خشک دو قاشق غذاخوری
پودرنارگیل
کشمش انواع مغز ها(بادام،گردو،پسته)از هرکدام نصف لیوان
خامه یک بسته
شکر ۳/۴ لیوان
وانیل نصف قاشق چای خوری
روش تهیه

نان های کروسان رو برش میزنیم، داخل ظرف مناسب برای فر میریزیم، شیر را روی شعله میگذاریم وقتی گرم شد شیر خشک، وانیل و شکر را اضافه میکنیم تا شکر حل شود، انواع مغزها را خورد میکنیم و روی نان ها میریزیم و بعد شیر را اضافه میکنیم. خامه ی زده شده را روی مواد میزنیم و ده دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه میگذاریم تا خامه طلایی شود.