مواد لازم
بادام هندی 150 گرم
ادویه کاری 3 ق غ
پودر زنجبیل 1 ق م
فیله مرغ 7 تیکه
کره 50 گرم
پیاز داغ 4 ق غ
قارچ 300 گرم
قرص عصاره مرغ 1 عدد
خامه 1 پیمانه
زعفران آبکرده 3 ق غ
آبلیمو 1 ق غ
کنسرو نخود سبز 2 ق غ
روش تهیه

کره را روی گاز آب می کنیم و پیاز داغ و فیله مرغی را که به دو یا سه قسمت برش زدیم اضافه می کنیم و میگذاریم کمی سرخ شود. قارچ ها را با کارد تیز برش میزنیم و یک دقیقه در آب جوش می اندازیم و با آبکش بر میداریم. و داخل کاسه ای با یخ می گذاریم.( به این کار بلانچ کردن می گویند که باعث میشه قارچ سفید بمونه و بعد از پختن شکلش عوض نشه ) حالا قارچ ها را به مرغ اضافه می کنیم. ادویه و نمک و فلفل و زغران آبکرده را اضافه می کنیم. دقت کنین نمک زیاد اضافه نکنید چون قرض عصاره مرغ مقداری شوری دارد. حالا بادام هندی درسته و کمی آب به مواد اضافه می کنیم و می گذاریم کمی بپزد. بعد از اینکه مرغ ها کامل پخت، خامه را اضافه می کنیم . خامه را مستقیما به مواد اضافه نمی کنیم، اول داخل کاسه کمی خامه میریزیم با چنگال یا ویسک کمی هم میزنیم، همه خامه را به همین شکل اضافه میکنیم. حالا فقط سه دقیقه کافیه که مواد روی شعله باشه تا خامه گرم بشه، بعد خاموش میکنیم و مواد را داخل ظرف میریزیم و به همراه چلو میل می کنیم. به دلخواه میتونید قبل از اضافه کردن خامه مقداری کنسرو نخود سبز به خورشت اضافه کنید.