مواد لازم
گوشت گوسفندی 200 گرم
پیاز 2 عدد خرد شده وسرخ شده
آلوبخارا 100 گرم
روغن،آبلیمو،نمک،فلفل،شکر و رب به مقدار لازم
هویج 1 کیلوگرم خلالی شده
روش تهیه

به میزان لازم روغن را درون قابلمه میریزیم و پیاز را به آن اضافه می کنیم، زمانی که پیاز تقریبا طلایی رنگ شد گوشت را ریخته و پس از سرخ شدن آن زردچوبه، فلفل و رب را اضافه می کنیم. دقت داشته باشید حتما زمانی که زردچوبه و رب را می خواهیم اضافه کنیم در قسمتی از قابلمه آنها را در روغن سرخ کنیم تا آنزیم های آنها آزاد شده و به غذا طعم و رنگ و بوی بهتری بدهند. محتوای داخل قابمه را با هم مخلوط می کنیم و مقدار کمی آب جوش به آن اضافه می کنیم و میگذاریم حدود یک ساعت و نیم تا دوساعت بگذرد تا گوشت ما پخته شود. در این زمان هویج هایی را که از قبل خلالی کرده ایم با مقدار لازم روغن سرخ می کنیم و آلو بخارا را حتما یک تا دو ساعت داخل آب خیس می کنیم. پس از یک ساعت و تا دوساعت که گوشتمان پخته شد هویج و آلو را به آن اضافه کرده و به صورت دلخواه شکر، آبلیمو و زعفران آب کرده را اضافه می کنیم، پس از مخلوط کردن در قابلمه را گذاشته تا حدود نیم ساعت بپزد تا خورشت ما آماده شود.