آجیل سفارشی جعبه کادویی طلایی متوسط
آجیل سفارشی جعبه کادویی طلایی مینی
آجیل یلدا جعبه کادویی طلایی بزرگ
آجیل یلدا جعبه کادویی طلایی متوسط
آجیل یلدا جعبه کادویی طلایی کوچک
آجیل یلدا جعبه کادویی طلایی مینی
آجیل هفت مغز جعبه کادویی طلایی بزرگ
آجیل هفت مغز جعبه کادویی طلایی متوسط
فرم ورود
ایجاد حساب کاربری
تایید شماره موبایل
تایید شماره موبایل
بازیابی رمز عبور
در صورت دریافت نکردن رمز عبور بعد از زمان مشخص شده مجدد درخواست دهید.
خرید به موقع را فراموش نکنید!
تهران 2 روز کاری
مشهد در همان روز
شهرستان ها 3 الی 5 روز کاری
مواد لازم |
---|
گوشت گوسفندی 200 گرم پیاز 2 عدد خرد شده وسرخ شده آلوبخارا 100 گرم روغن،آبلیمو،نمک،فلفل،شکر و رب به مقدار لازم هویج 1 کیلوگرم خلالی شده |
روش تهیه |
---|
به میزان لازم روغن را درون قابلمه میریزیم و پیاز را به آن اضافه می کنیم، زمانی که پیاز تقریبا طلایی رنگ شد گوشت را ریخته و پس از سرخ شدن آن زردچوبه، فلفل و رب را اضافه می کنیم. دقت داشته باشید حتما زمانی که زردچوبه و رب را می خواهیم اضافه کنیم در قسمتی از قابلمه آنها را در روغن سرخ کنیم تا آنزیم های آنها آزاد شده و به غذا طعم و رنگ و بوی بهتری بدهند. محتوای داخل قابمه را با هم مخلوط می کنیم و مقدار کمی آب جوش به آن اضافه می کنیم و میگذاریم حدود یک ساعت و نیم تا دوساعت بگذرد تا گوشت ما پخته شود. در این زمان هویج هایی را که از قبل خلالی کرده ایم با مقدار لازم روغن سرخ می کنیم و آلو بخارا را حتما یک تا دو ساعت داخل آب خیس می کنیم. پس از یک ساعت و تا دوساعت که گوشتمان پخته شد هویج و آلو را به آن اضافه کرده و به صورت دلخواه شکر، آبلیمو و زعفران آب کرده را اضافه می کنیم، پس از مخلوط کردن در قابلمه را گذاشته تا حدود نیم ساعت بپزد تا خورشت ما آماده شود. |