مواد لازم
سه قاشق غذا خوری زرشک
یک سینه مرغ
دو قاشق غذا خوری عسل
یک پیاز رنده شده
یک لیوان آب
دارچین سماغ و فلفلی قرمز به مقدار لازم
روش تهیه

در ابتدا تابه را بر روی شعله گاز قرار داده و روغن را به آن اضافه میکنیم تا روغن کمی داغ شود. سپس پیاز رنده شده را به آن اضافه می کنیم ( یادتون باشه که آب پیاز را حتما گرفته باشید ) . بعد از آن مرغ را داخل تابه قرار داده و زردچوبه، دارچین و کمی فلفل قرمز را به آن اضافه می کنیم. در فاصله ای که مرغ در حال سرخ شدن هست، زرشک خیس خورده را به همراه دو قاشق عسل با میکسر مخلوط می کنیم. ترکیب میکس شده را داخل قابلمه روی حرارت کم قرار داده تا بجوشد . در انتها سس درست شده را به مرغ اضافه می کنیم .