مواد لازم
بيسكوييت: ٧٠گرم
خرما: ١٢٠گرم
گردو: ٣٠گرم
پودر دارچين: ١/٢ق.چ
پودر هل: ١/٤ق.چ
پودر پسته/كنجد/پودر نارگيل/گل سرخ: به ميزان لازم
روش تهیه

120گرم خرمایی را که از قبل پوست و هسته آن را جدا کرده ایم با پشت چنگال کاملا له می کنیم تا بافتی یکنواخت به خود بگیرد سپس بیسکوئیت پودرشده را اضافه کرده و کاملا با هم ترکیب می کنیم. پود دارچین، پودر هل و گردو خرد شده را به آن اضافه کرده، زمانی که مواد با یکدیگر ترکیب شدند، با دست گلوله های 20 گرمی ایجاد می کنیم. می توانیم به صورت دلخواه این گلوله های ترافل را داخل چهار پودر گل سرخ، پودر نارگیل، پودر کنجد و پودر پسته بغلتانیم و داخل کپسول های کوچک گذاشته و در ظرف اصلی سرو کنیم.