مواد لازم
لوبیا چیتی،نخود و عدس از هرکدام نصف پیمانه
آرد 2 قاشق غذاخوری
سبزی آش 500 گرم
رشته آش 300 گرم
روغن،نعنا،پیاز داغ،نمک، فلفل، زردچوبه،زعفران و کشک به مقدار لازم
روش تهیه

حبوبات ها را حدود 48 ساعت از قبل خیس کرده و آن را می پزیم، در یک قابلمه بزرگ آب را میجوشانیم و نخود و لوبیا و عدس پخته شده را به آن اضافه می کنیم و میگذاریم تا حدود 10 دقیقه بجوشد. در این فاصله برای درست کردن نعنا داغ مقداری روغن داخل ماهیتابه میریزیم و چندقاشق نعنا را به آن اضافه میکنیم، پس از آماده شدن ظرف دیگری برداشته تا پیاز داغ را آماده کنیم، به این صورت که ابتدا مقداری روغن میریزیم و پیاز را اضافه می کنیم پس از طلایی شدن مقدار لازم زردچوبه اضافه کرده و آن را تفت می دهیم و 1 قاشق غذاخوری سیرداغ اضافه کرده و همینطور 2 قاشق غذاخوری از نعنا داغی را که آماده کرده ایم به آن اضافه می کنیم، پس از اینکه مقداری سرخ شدند آنهارا به حبوبات اضافه می کنیم. برای اینکه آش وارفته نشود 2 قاشق غذاخوری آرد به سبزی اضافه کرده و داخل قابلمه میریزیم و پس از حدود نیم ساعت که مواد مورد نظر پخته شد رشته را اضافه می کنیم و به مقدار لازم نمک و فلفل میریزیم. رشته باید حدود یک ربع با شعله کم بجوشد و قل بزند بعد از آن در قابلمه را باز میگذاریم تا آش جا بیوفتد. در آخر زعفران دم کرده را با کشک مخلوط می کنیم برای تزئین آش.